Brunnby FF

Nya råd angående Covid 19
2020-11-02 20:48
Förra veckan kom  nya restriktioner från Skåneboll vilket främst berör seniorverksamhet samt barn födda före 2005.
Styrelsen anser att ungdomslagen  kan fortsätta sin träning som planerat. Viktigt att man stannar hemma vid minsta sjukdomssymptom och medtager egen vattenflaska.
Restriktionerna gäller till den 17 november. Nedan kan ni kan läsa ett utdrag från Skånebolls informations brev.
  • Föreningar ska under denna period avstå från matcher, inkl. träningsmatcher och matcher utanför regionen, och gemensamma träningar. Detta gäller både fotboll och futsal.
  • Undantag gäller för träningsverksamhet för barn och unga födda 2005 och senare. Spelare och ledare uppmanas att undvika att använda kollektivtrafiken till och från träning samt att byta om hemma. Om möjligt bör träningen genomföras utomhus.
  • Undantag gäller också för lag i de högsta serierna (OBOS Damallsvenskan, Allsvenskan, Superettan och Ettan Södra), där särskilda protokoll tillämpas.

Läs hela informationsbrevet här