Foc Farsta IF
Utbildat ishockeyspelare sedan 1977

Laget som inte vill sluta växa är verkligen igång!
2020-10-19 07:45
"Laget som inte vill sluta växa" - Foc Farsta Cobras, nybörjarlag för kvinnor, är senaste men snart ett av de största lagen i föreningen.
Nytt lag sen 10e oktober men redan 28 (!) spelare och 9 personer har tillkommit senaste tio dagarna. Konceptet är enkelt, med träning en dag i veckan och inga förkunskapskrav samt att föreningen lånar ut full utrustning. Ja, allt utom halsskydd och underställ som nog är trevligast att lösa själv. Det börjar dock tryta i vissa storlekar när nästan 20 uppsättningar av benskydd, axelskydd, armbågsskydd, byxor och handskar lånas ut. Men med tanke på engagemanget så är det nog bara en tidsfråga innan spelarna köper in egen utrustning så att låneutrustning återlämnas och kan gå vidare till nästa stjärnskott.

Vill du läsa mer och haka på världens bästa gäng? Följ Foc Farsta Cobras på instagram-konto htp://www.instagram.com/focfarstacobras (@focfarstacobras) eller anmäl dig på:  Anmäl deltagande till damrekreation 2020 / 2021 »