Ta hand om varandra!
F08 Ålsten
Inför träningsmatcher lördag 12/9
2020-09-10 20:08
På lördag har det blivit dags för vår andra omgång träningsmatcher innan serien startar nästa helg. Även denna gång kommer matcherna att spelas utan publik tyvärr, vilket innebär att endast de föräldrar som har någon uppgift (sekretariat eller filmning) kommer få vara på plats i hallen. Sekretariat är redan tillsatt, men vi behöver fortfarande en filmare till vår eftermiddagsmatch. Hör av er till mig om ni vill ta den rollen.

Vi kommer spela två matcher under dagen och mellan våra matcher är det våra "systerlag" i F08 - Smedslätten och Olovslund - som spelar. Schemat ser ut så här (alla matcher i Åkeshov):

09.15 Alvik Ålsten - Bollstanäs
10.45 Alvik Smedslätten - VGB
12.15 Alvik Olovslund - Bollstanäs
13.45 Alvik Ålsten - VGB

Vilka som spelar vilken match (eller om alla spelar båda) kommer vi inte veta förrän matchdagen, när vi ser vilka som är friska och krya. Mycket förkylningar just nu... Samling för alla spelare, ombytta i grönt matchställ, 08.45.

Mellan matcherna behöver alla få i sig något att äta och det passar väl bra att laget gör detta gemensamt. Lagföräldrarna samordnar detta och återkommer med detaljer.

/Thomas

Stötta föreningen