Ta hand om varandra!
F08 Ålsten
Matcher inlagda + Södertälje Open
2020-08-31 15:33
Nu är alla seriematcher inlagda i kalendern här på hemsidan. Se till att föra in dem i era "vanliga" kalendrar så att ni har med det i planeringen av helgerna. För den som använder elektronisk kalender finns en funktion (tror man måste gå in via webbläsare, inte i appen) för att prenumerera på lagets kalender och därmed kunna se den tillsammans med er privata/jobbkalender. Klicka på kalender på hemsidan så finns länk och instruktion högst upp till höger i det vita fältet.

Ni kommer också få en kallelse till Södertälje Open, som ska spelas den sista helgen på höstlovet 30 oktober - 1 november. Även om det är ett tag kvar dit så vill jag gärna ha svar så jag vet hur många som är hemma då. Tack!

/Thomas

Stötta föreningen