SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs AIS
"HAIS"
Herr senior

Brunnby FF/Väsby FK
0 - 1
Helsingborgs AIS
Brunnby FF/Väsby FK0 - 1Helsingborgs AIS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 14 april, 14:00
Plats:Höganäs Sportcenter
Tävling:
Matchnummer: 130151010
Samling:12:30
Referat: Brunnby FF/Väsby FK - HAIS
2018-04-15 16:11
Årets andra seriematch var mot Brunnby FF/Väsby FK. Matchen spelades i Lerberget på konstgräs eftersom Brunnbys naturgräsplan inte var spelbar.
Bägge lagen hade förlorat sina premiärmatcher. Därför var det viktigt för bägge lagen att försöka studsa tillbaka med detsamma igen. Det kändes redan vid samlingen och uppvärmningen att det var ett taggat HAIS lag som ville visa att man kan bättre än vad man gjorde i premiärmatchen mot Västra Karup. Ändå var det något trevande i början av matchen där HAIS hade lite för lågt bolltempo och där passningarna inte riktigt satt som dom skulle. Men det skulle bli bättre, efterhand började haisarna hitta varandra och målchanserna började dyka upp. Men bollen ville inte gå in i mål, var inte ribban i vägen så gjorde Brunnbys målvakt några bra räddningar därför stod det fortfarande 0-0 i paus.
I andra halvlek skruvade haisarna upp tempot ytterligare men fortfarande hade HAIS väldigt svårt att få bollen över mållinjen. Man kunde räkna till 4-5 klara målchanser innan Joel Hellberg i den 88:e minuten gjorde 1-0 till HAIS.
Trots HAIS stora övertag i andra halvlek så skulle Brunnby ändå få en chans i den 90:e minuten när man kom fri med Davva i HAIS målet, men Davva gjorde en bra räddning. Därmed var segern säkrad.

STARTELVAN:
Calle
Tim
Marcus J
Henrik
Martin
Bobby
Emil
Ludvig (K)
Nils
Robin
David (MV)

AVBYTARE:
John
Joel H
Shelle
Marcus S
Jacob J (MV)
 

<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer