2022-12-13 10:26

Unge egna produkten Elliot Bergström flyttas upp i A-truppen inför 2023.

Håkansson till Hovet
2022-12-07 06:47

Andra nyförvärvet till 2023 är 27-årige försvararen/mittfältaren Daniel Håkansson som närmast kommer från Moheda IF men som spelat många säsonger för Vederslöv men nu byter Håkansson till Hovet.

Varmt välkommen Daniel.

Samtidigt ska vi berättar att Linus Södergren som kom inför 2022 väljer en annan klubb till 2023.
Vi tackar Linus för hans insatser i Hovet och önskar honom lycka till.

Rudenius till Hovet
2022-11-30 11:22

20-årige Isac Rudenius är klar för Hovmantorp.

Rudenius som närmast kommer från Vederslöv som åkte ur division 4 Södra gjorde där 6 mål under årets säsong och kan spela både som mittfältare och anfallare.

Förutom spel i Vederslöv har Rudenius även spelat för Växjö Norra och Alvesta GIF.

Vi hälsar Isac välkommen till Hovet !

Referat: IFK Borgholm - Hovmantorp GoIF
Målrikt i Borgholm
2022-08-13 16:39

Hemmalaget vann dagens match med 5-4 efter 2-2 i paus i en match där båda lagen var starka offensivt men mindre bra i försvarsspelet.

Referat: Hovmantorp GoIF - SSG IF
SSG bäst i sista tredje delen
2022-07-09 16:47

SSG vann på Hovet IP med 4-0 efter 1-0 i paus i en match som kan summeras att SSG var bättre i sista tredje delen. Hovet skapade massor av chanser i första och borde haft en ledning med några mål i paus istället var det SSG som hade ledningen.

I andra stängde SSG ner hemmalaget och kontrade in mål, dom två sista i slutet.

Hovet går till uppehåll med 4 vinster, 5 oavgjorda och 4 förluster som nykomlingar.

Hösten startar 13 Augusti i Borgholm.

Referat: Hovmantorp GoIF - Hossmo BK
Vilken seger
2022-07-01 23:51

Trots en man mindre mot Hossmo i 45 minuter vinner Hovmantorp med 2-1 efter mål av Anton Eliasson och Klas Albinsson.

En första halvlek där Hovet skapar några jätteläge innan Hossmo går upp för första gången och gör ologiskt då 0-1 på hörna.

Sedan blir första halvlek som går i vågor men i den 44:e kvitterar Anton Eliasson på nick. 1-1 i paus men visst borde Hovet gjort mål på några av sina chanser.

Andra hinner knappt börjar innan Isaac Rawhitti får sin andra varning och med en man mindre i 45 minuter får Hovet allt mindre boll.

71:e minuten dribblar Klas Albinsson förbi 6-7 Hossmo spelare innan han rullar in 2-1.

Förutom ett ribbakott av Hossmo så har dom mycket boll  i slutet men Hovet håller dom på och utsidan och när domaren blåser är det en jäkla glädje.
- Vi gör en sån bra match. Första ska vi leda, andra blir att försvarar men otroligt skön seger säger Jerry Holmbeck.